Lindenska Villan

20 augusti 2019

Ett projekt i samarbete med Göfast-gruppen där vi bygger om lokalerna till klassrum och personalytor för Lerums kommun. Vårat uppdrag i detta projektet är elinstallationerna i form av belysning och kraft.

Läs vidare

IHM Business School

2 oktober 2018

Kontorsanpassning där vi utfört alla el-installationer i form av belysning, kraft och data-installationer (Uttag för data uppkoppling). Här va vi även med och formgav designen på fönsterbänkar och takbelysningen i  lobbyn. Detta har vi utfört i samarbete med IHM själva...

Läs vidare
kungälvsmässan

Kungälvsmässan

5 september 2018

Då var första dagen på Kungälvsmässan avslutad och man kan summera den som mycket lyckad. Väldigt många bra frågor och massor med skratt tillsammans med kollegor, kunder och blivande kunder. Väldigt roligt att se hur alla verkligen går in för...

Läs vidare
Hemglass

Hemglass Partille

2 september 2018

Vi har utfört alla elinstallationer i form av belysning, kraft, och styr till frysanläggningen för Hemglass nya frys samt ombyggnad i fastighetscentral. Detta har vi utfört i samarbete med KI-panel och Hagmans Kyl & Energiteknik.

Läs vidare

ByggGöta

2 juli 2018

Ny värmepumpinstallation åt ByggGöta där vi utfört alla elinstallationer kring värmepumps installationen. Inklusive ombyggnad fastighetscentral i samarbete med Kylkontroll.

Läs vidare